Fa pocs dies es va fer pública la proposta de que el meu amic i alcalde de Figueres, Santi Vila, encapçalarà la llista que, per les comarques gironines, presentarà Convergència i Unió en les properes eleccions al Parlament de Catalunya. El diumenge, 21 de febrer, en un acte al que esteu tots convidats, s’oficialitzarà aquesta decisió. L’acte es celebrarà a Girona i comptarà amb la presència d’Artur Mas i de Josep Antoni Duran i Lleida en un gest molt significatiu de recolzament per part dels dos partits i dels seus líders.

Crec que en Santi és un excel•lent aposta per liderar la candidatura. Treballador eficient, amb una imatge de modernitat que ens agrada, proper, capaç d’assumir responsabilitats i prendre decisions sense dubtar, … Ara viu, en mig d’una polèmica amb molt soroll mediàtic, moments difícils en l’ajuntament de Figueres però estic segur que sabrà trobar el desllorigador per tornar la pau a una institució que necessita la complicitat de tots per anar endavant. Bé a Olot no ens en demanen gaires vegades de complicitat però aquesta és un altra història.

Dit això és de justícia destacar el paper del seu antecessor, l’Eudald Casadesús, responsable del partit a nivell de comarques gironines i que, en un gest que l’honora, ha decidit que el que ara convé a CiU és renovació i ha treballat per portar a en Santi al capdavant de la nostra llista.

Ja ho sabeu, diumenge 21 a 2/4 de 11 a l’Auditori de Girona, tots amb en Santi Vila. Fem-li sentir la nostra il•lusió, el nostre suport i la nostra decisió de fer arribar tots els detalls del nostre projecte per Catalunya fins a l’últim racó de les nostres comarques.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *