Mentre les patinadores segueixen acumulant títols, l’U.E. Olot persegueix un altre ascens, tenim teatre entre setmana, acabem de celebrar amb èxit l’Olot.doc, un altre excel•lent mostra de la vitalitat de les nostres associacions, i venim d’homenatjar públicament al Dr. Jordi Moret (a.c.s.) i a la seva fundació dedicada a preservar la memòria de tots els que ens han precedit, a l’ajuntament seguim gestionant les obres i infraestructures que ompliran el programa de inauguracions que els companys socialistes ens han preparat per aquest final de mandat.

Tot i això, en el ple del passat dijous, a part de molts punts de tràmit hi varen anar dos temes que penso que mereixen un comentari: el reglament del cementiri i el pla parcial del Serrat.

Pel que fa al cementiri, el primer que cal dir és que globalment funciona bé, que el seu aspecte és agradable, qüestió que ben segur pot ajudar a consolar aquells que van a visitar persones estimades, i que té en la conservació de determinades sepultures un punt a millorar i solucionar. No acabo de trobar just que tota la repercussió econòmica de l’obra recaigui en els propietaris. Crec que les administracions s’hi ha d’implicar i, per tal de que això quedi clar, presentarem al•legacions al projecte de reglament que ara s’ha portat al ple. Les resta de modificacions s’adapten a la lògica i per tant varen comptar amb el nostre suport, actitud que espero que finalment puguem mantenir en l’aprovació definitiva del reglament esmenat.

L’altre tema és l’aprovació definitiva del Pla parcial del Serrat. Una obra important per la ciutat, que probablement tardarem temps a veure-la sobre el terreny, però que defineix una urbanització atractiva per un espai situat molt a prop del volcà de Sant Francesc, del Puig del Roser i del Firal i per tant molt proper al centre de la ciutat. Una zona en la que tindrem una llar d’infants i una escola, una zona de les que ha de fer agradable la transició entre el volcà i la ciutat. Com que en el ple. aquest punt va passar sense pena ni glòria, m’ha semblat de justícia, aprofitant el meu blog, donar-li públicament el suport que és mereix. Aquest és el tipus d’Olot que volem !

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *