Si divendres teníem un visitant il•lustre, dilluns serà a Olot un personatge que ha marcat decisivament la vida política i social del nostre país.

La setmana passada va visitar Olot i La Garrotxa l’Artur Mas i va deixar, en molts de nosaltres, la sensació de que està absolutament preparat per enfrontar el repte que ben segur haurà d’assumir d’aquí a pocs mesos. Està preparat i també il•lusionat i compromès en dedicar tot l’esforç que calgui per treure al nostre país de la delicada situació, tant econòmica com social, en la que ha caigut. Podeu estar ben segurs que ho aconseguirà !
I que dir del nostre visitant de dilluns ? Ha liderat i dirigit al nostre país durant molts anys. Amb aquest lideratge hem aconseguit enfortir la nostra llegua i millorar-ne el seu ús social. Durant el seu mandat s’ha impulsat i aconseguit una milloria molt important en els serveis que reben els ciutadans per part de l’administració, i de les infraestructures necessàries per definir un país com a modern. Catalunya i ell mateix varen ser reconeguts i respectats en el mon i això inclou aquesta Espanya que ara sembla que ens vols humiliar utilitzant el seu Tribunal Constitucional. Dilluns tindrem a Olot al President Pujol presentant el segon volum de les seves memòries, és a dir un llibre que explica els detalls i les interioritats de moltes de les coses importants que varen passar a casa nostra del 1980 al 1993. Ben segur que durant la presentació, a la que us convido a assistir, ens explicarà moltes coses interessants. Acompanyar-nos dilluns, a 2/4 de 8, a l’Orfeó serà una experiència interessant i gratificant. Escoltar al President Pujol sempre aporta opinions interessants i emocions intenses. Hi esteu tots convidats !
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *