Demà ve l’Artur Mas a Olot. En un esforç, que ben segur serà reconegut, l’Artur visita tots els racons del nostre país per fer allò, que també ens esforcem en fer a Olot, de parar l’orella, d’escoltar el que els ciutadans volen dir als responsables polítics, de facilitar el contacte directe. S’aprenen moltes coses escoltant a ciutadans i ciutadanes !

L’Artur ens visita en un moment important pel nostre país, en un moment delicat, en un moment en que molts tenim clar que Catalunya necessita un lideratge potent, decidit a prendre totes aquelles decisions que els ciutadans saben que són necessàries. Un líder amb valors, amb criteri, amb capacitat i coneixements, com crec que va quedar clar en l’entrevista del passat dilluns amb la Mònica Terribas. Allà a on alguns varen veure maltractament o persecució, tot i que jo penso que l’únic que es va veure és una alarmant manca de discurs, l’Artur va demostrar totes aquestes virtuts. Per això, i per moltes altres coses, estic absolutament convençut que serà el proper President del nostre país i que farà una feina excel•lent.

Nosaltres intentarem que conegui de primera ma les nostres fortaleses i també aquelles coses en les que necessitem millorar. Ha de conèixer que la promoció econòmica de la nostra ciutat no ha set la més adient en aquests anys de govern socialista. Que necessitem seguir essent una ciutat industrial situada en mig d’un Parc Natural i que sabem conviure sense menystenir cap d’aquests dos aspectes. Que volem ser un destí turístic de qualitat, basat en el turisme de natura i familiar. Ha de veure que Bracons està inacabat i que necessitem les variants d’una forma urgent. Volem ensenyar-li, amb orgull, la Cooperativa “La Fageda” un model d’èxit empresarial basat en la qualitat, que prioritza la seva vessant d’assistència als discapacitats. Per arribar-hi, passarem per l’entorn magnífic de la Fageda d’en Jordà i segur que entendrà que volem dir quan parlem de turisme de natura. Dinarem amb emprenedors, petits empresaris, autònoms , …que ben segur marcaran el futur de la nostra ciutat i de la nostra comarca. Demà serà un gran dia. Benvingut Artur !!!
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *