Passada la setmana del ple, en el que sota l’epígraf de canvis en les normatives urbanístiques s’hi amagaven qüestions realment transcendents, com la decisió de les zones a on podem col•locar equipaments comercials o l’aclariment del punt des de on s’ha de mesurar l’alçada de l’Arxiu per comprovar la seva adequació a les normes urbanístiques vigents, entrem en una setmana carregada de compareixences davant els ciutadans.

Dijous, a les 8 del vespre, farem la valoració pública de com ha anat aquest tercer any de mandat municipal. Com sempre ho farem a l’Orfeó i ho rematarem amb un sopar que ens permetrà allargar el col•loqui tant com sigui necessari. La voluntat de rendir comptes, d’explicar públicament les motivacions que han marcat les nostres decisions, de valorar l’estat de la ciutat, és un compromís que varem prendre en les eleccions del 2007 i que mantindrem per les 2011. Els ciutadans tenen opció d’escoltar directament què hem fet i per quins motius, poden demanar-nos explicacions o aclariments i, sí volen, poden fer-nos comentaris sobre qualsevol aspecte de la nostra ciutat, amb la seguretat que nosaltres els valorarem i els tindrem en compte de cares a futures actuacions.
D’altre banda IDESGA, entre els actes de celebració dels seus deu anys d’existència, han organitzat un debat, entre els representants de les forces polítiques presents en el nostre ajuntament, per intentar esbrinar com serà l’Olot del 2020. És a dir, tal com ens explicava fa pocs dies el President Pujol en l’acte de presentació de les seves memòries, el projecte de ciutat que la gent de Convergència i Unió volem fer realitat. Serà interessant comparar prioritats, valorar lideratges o escoltar com imaginem la nostra ciutat dintre de deu o vint anys, ja que moltes de les coses que penso que es diran són línies d’actuació sense un termini concret. Estic satisfet de poder col•laborar amb la gent d’Idesga que han fet una feina magnífica per la ciutat i desitjo que segueixin treballant amb el mateix encert per aconseguir que entre tots fem d’Olot la ciutat que tots volem.

No cal dir que us espero a tots tant dijous com dissabte. La nostra força és demostra també en aquests tipus d’acte!
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *