A Olot acabem de viure un cap de setmana d’aquells que et fan sentir orgullós de poder-hi participar. Molts actes, ambient festiu i solidari i sentiment de ciutat que convida als seus ciutadans i a les seves entitats a ser els protagonistes. Tal com ha de ser !

S’han fet els actes previs a la celebració de la Festa – Torneig Joan Petit de hoquei, en suport als nens que pateixen càncer i les seves famílies. Em va agradar veure una gran implicació de molts olotins i olotines, especialment dels nois i noies de les diferents escoles de la ciutat. També cal remarcar el bateig del gegantó que la Pilarin Bayés, en Tavi Algueró i l’Àngel Rigall han dissenyat i construït per ells. Tot i això, el més important és la gran tasca que en Joan Torné i tota la gent de la Fundació Joan Petit estan fent entorn d’aquesta cruel malaltia, especialment dolorosa quan afecta a nens o nenes. El sentiment de solidaritat va quedar ben palès en tots els actes. I dissabte més amb el torneig d’hoquei. Per cert aquests dies a Olot es juga un altre torneig important i solidari com és el segon Open Santi Silvas de tennis en cadira de rodes. En el proper post en parlaré més detalladament.

Varem tancar els actes de celebració dels 10 anys d’Idesga, una entitat de reconegut prestigi a casa nostra, amb una conferència del Conseller Tresserres i Estelada 2014 va cloure el seu curs 2009-2010 amb una dissertació d’en Salvador Cardús sobre la independència, que va venir a completar el documental “Adéu Espanya” de TV3. Dos bones aportacions per la reflexió que tos hauríem de fer !

Diumenge al matí varem ballar la Sardana de Corpus. Una tradició olotina amb els gegants i el ball de la sardana “Adéu Vila d’Olot” a la Plaça Major. Per sort el temps va ser clement i no varem patir la calor que tots ens esperàvem.

A migdia, dinar amb el C.P.A. Olot, que dissabte havia celebrat el seu vint-i-cinquè festival, amb un gran èxit de públic i un espectacle d’alt nivell. A Olot tenim un club campió del mon, amb unes patinadores excepcionals i tot un equip de persones que actuen tal com s’espera d’uns grans campions. Enhorabona !
Per últim, diumenge al vespre, la U.E. Olot va fer el primer, i força decisiu, pas per pujar a Primera Catalana de futbol. Bona feina de tota la temporada que, ben segur, diumenge arrodoniran al camp de l’Horta.

En moments de dubtes i preocupacions per la situació econòmica va bé viure caps de setmana com aquest !

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *