Jo no en tenia cap dubte, però aquest cap de setmana que acabem de passar ha servit per demostrar que, en esports, els olotins som plenament competitius. La nostra ciutat compte amb clubs guanyadors, tant a nivell de competició esportiva com de ciutadania, solidaritat i humanisme. Deixeu-me que us ho expliqui:

Comencem per la U.E. Olot que ha aconseguit l’ascens a primera catalana. De fet és el segon ascens consecutiu i, tal com vaig tenir ocasió de comentar-li ahir al seu entrenador, previ al de la temporada que ve a tercera divisió. L’objectiu esportiu que es va marcar la Junta directiva quan va agafar les regnes del club. Un gran èxit esportiu que s’acompanya d’una gran tasca en el futbol de promoció. En els nois i noies hi ha un treball molt important a fer a més d’ensenyar-los a jugar bé a futbol i sé positivament que, a l’igual que en molts altres equips de la nostra ciutat, a l’Olot és fa amb encert. Parlo d’ensenyar-los valors com l’esforç, la capacitat de millora a través del sacrifici, el respecte al propi cos, la importància del treball en equip, … Valors imprescindibles per redreçar aquesta nostra societat afectada per una greu crisi econòmica però sobretot de valors. Enhorabona a jugadors, tècnics, col•laboradors, directius i especialment al seu President que han fet una gran feina.

I seguint amb èxits esportius toca felicitar al Club Tennis Taula Olot que ha aconseguit situar a dos equips en lligues Nacionals –d’Espanya vull dir- a més de fer també una gran tasca en l’esport de base i en la formació dels nostres joves. De nou companyonia, sentiment d’equip, esforç, treball seriós d’una Junta directiva que no busca res més que ajudar als esportistes. Els olotins estem d’enhorabona de poder comptar amb gent com vosaltres ! Endavant !!!

També durant el cap de setmana es va celebrar el Torneig “Joan Petit” de hoquei. Una gran festa, una participació extraordinària i una organització molt bona del Club Patí Hoquei Olot. Un club olotí fundat el 1983, que també fa una gran feina amb la mainada i que aquests dies els ha donat una lliçó de les que serveixen per la resta de la teva vida. Esforçar-te per ajudar als que ho necessiten, fer costat als que pateixen, treballar amb l’objectiu de ser solidaris. I això ho han fet divertint-se, gaudint del seu esport practicat per “marrecs” que gairebé no podien aguantar l’estic. Una gran organització, un magnífic espectacle i un club que augmenta el seu prestigi davant de l’hoquei català i dels olotins i olotines.

I el pòquer és completa amb el II Memorial Santi Silvas de Tennis en cadira de rodes. Un gran campió, en Tommy Robredo, de prestigi mundial i situat durant molts anys en els primers llocs del rànquing tennístic, no s’oblida dels seus amics i de la seva ciutat. Organitza, a través de la seva Fundació, un gran esdeveniment esportiu, honora un amic de la infància i ajuda a difondre el nom d’Olot per tot el mon. Forma els col•laboradors, molts d’ells nens i nenes, en la fidelitat als companys, en l’estima per les teves arrels. Els hi ensenya que ser un discapacitat només vol dir tenir unes capacitats diferents i que ells també excel•leixen en molts àmbits, entre ells l’esport d’elit.

Quin orgull poder comptar amb ciutadans i ciutadanes com tots aquests !

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *