Acostumats com estem a Olot, en aquests darrers anys, a inversions multimilionàries per part dels socialistes, es fa difícil parlar de determinats projectes que la ciutat necessita i que no podem obviar. Tot i això, estem decidits a plantejar totes aquelles accions que han de contribuir a fer d’Olot una ciutat amb l’activitat econòmica que sempre l’havia definit. Ara bé, la nostra priorització en quant a inversions es basarà en la capacitat de generar riquesa, en la rendibilitat que per la ciutat representin cada un dels euros que hi pugem destinar, en la capacitat de negoci que pugui generar, negoci que estem convençuts que els emprenedors locals sabran aprofitar.

      Pocs mesos desprès de les eleccions municipals s’haurà de renovar la concessió de la Plaça Mercat. És evident que avui en dia aquests equipaments s’han convertit en un clar exemple d’aquest model de “comerç de proximitat” que defensem rotundament. A Olot, com en moltes d’altres places, s’han guanyat un bon prestigi per la qualitat dels seus productes, que a més connecten amb la preocupació per l’alimentació que tenen molts ciutadans. Ens agrada consumir productes frescos, de proximitat i el més naturals possibles i això porta molts olotins i olotines a la nostra Plaça.

       En aquests darrers anys assistim a una important renovació i modernització de moltes Places de Mercat del nostre país i, fins i tot, dels països del nostre entorn econòmic i cultural. Es tracta d’apostar per l’adaptació a les necessitats i les exigències dels consumidors actuals, de donar els serveis que els placers necessiten, de incorporar altres serveis que poden complementar una oferta molt valorada pels compradors i a Olot no podem quedar-nos al marge d’aquesta tendència.

       Tenim un ajuntament endeutat per un llarg període de temps. Hem d’incorporar a la despesa diària de l’ajuntament el cost de funcionament diari de infraestructures que, en el terreny econòmic, només comporten despesa i cap ingrés. És hora de canviar els criteris en la priorització de les inversions municipals. És hora d’arraconar aquella idea, tant present en els darrers anys de govern socialista a Olot, que tot s’ha de fer des de l’administració. És hora d’apostar decididament pels emprenedors i els placers ho són. Olot necessita un canvi en molts aspectes i nosaltres estem decidits a protagonitzar-lo
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *