Passen els dies de la campanya electoral, ens acostem al dia de les votacions i tot fa pensar que el canvi en el govern de la Generalitat està molt a prop de ser una realitat. Després d’haver seguit atentament la campanya electoral, que està arribant al seu final, vull compartir amb tots vosaltres algunes reflexions que em semblen especialment significatives i que per mi, posen en evidència la necessitat de  que Catalunya voti majoritàriament per aquest canvi:

Ningú es reconeix hereu de la feina del tripartit, o govern d’entesa,  que ara s’acaba. Fins i tot la defensa de la seva gestió sona a forçada entre els seus components. És més, els que n’han format part fan bandera de que no el repetiran. Crec que això fa evident la necessitat d’un altre tipus de govern a la nostra Generalitat. És imprescindible valorar el sentit del vot pensant en que cal un govern cohesionat i fort i això, avui per avui només està a l’abast de Convergència i Unió amb un govern encapçalat per l’Artur Mas.

Ara, tothom està d’acord en que la prioritat és l’economia i sortir de la crisi. Però alguns han governat, i per tant han tingut l’oportunitat d’implantar les seves solucions, amb resultats prou evidents. Convergència i Unió proposa mesures que toquen de peus a terra, prioritzant l’ajuda a les empreses per crear ocupació i als emprenedors per crear-ne de noves. Generar riquesa per desprès poder repartir-la

La confrontació i l’encaix entre Catalunya i Espanya serà present en molts aspectes del dia a dia dels propers anys, doncs lluny de buscar-hi solucions, hi ha qui en fa bandera i l’utilitza com a element de mobilització d’un determinat electorat, menystenint els possibles efectes adversos sobre la convivència a Catalunya. Ara més que mai és necessari que CiU torni a ser forta a Madrid per fer entendre per la força dels vots allò que se’ns nega per la força de la raó i dels arguments.

Tots els partits parlen de reformar l’administració per fer-la més eficient. Però el tripartit i les polítiques d’esquerra l’han anat engreixant aquests últims anys, fins i tot aquests últims dies, des de la Generalitat fins els ajuntaments. Nosaltres estem absolutament decidits a ajustar-la a les necessitats del país i l’Artur n’ha fet repetidament bandera. És necessari, possible i ho farem

Catalunya no es pot permetre ni un dia més de desgovern. Diumenge és el moment de fer una aposta per un govern fort, cohesionat i amb un lideratge clar que generi confiança. Un govern disposat a prendre mesures difícils sense que li tremoli el pols, d’acord amb el moment econòmic que ens toca viure. Un govern que es preocupi pel futur i no de justificar el passat. D’opció només n’hi ha una: Convergència i Unió.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *