Des de fa uns dies anem coneixent als Consellers i Alts Càrrecs del nou Govern de la Generalitat. Un govern que ha de marcar la línia, generar la confiança i liderar al país per sortir de la complicada situació de crisi, tant econòmica com de valors o de relació amb Espanya, que ens toca viure. Analitzant aquests noms penso que Olot pot dir que té molts amics en aquest govern que s’està formant i, a més, gent molt coneixedora de la realitat olotina, coneixement que ha adquirit de primera ma, tot visitant en els darrers mesos la nostra ciutat i escoltant directament dels olotins i olotines les aspiracions o les mancances de la nostra comunitat.

El President Mas va voler ser present, presència que es va comprometre a repetir com a President,  en la nostra Festa Major gaudint del ball dels Gegants, nans i cavallets. En Josep Lluís Cleries, la Irene Rigau o en Lluís Recoder, tots ells Consellers, a dia d’avui, i responsables de Departaments tant importants en el dia a dia del nostre país, com Benestar i Família, Educació o Política Territorial i Sostenibilitat varen ser a Olot explicant a olotins i olotines les seves idees sobre els temes que ara han de gestionar i dirigir. Amics amb els que conversava freqüentment i intercanviava experiències, com en Xavi Solà de Vic o en Francesc Sancho o en Xavier Gibert, companys de la Sectorial de Sanitat, són alts càrrecs de Departaments com Cultura, Salut o Interior, sense oblidar la presència d’en Quico Homs i en Germà Gordó a l’enterrament del nostre company Guillem Vila. A més, les meves notícies són que un olotí tindrà una alta responsabilitat, que es coneixerà d’aquí a pocs dies, en aquest excelent govern que s¡està constituint.

Crec que la ciutat ha de saber aprofitar aquesta bona relació i nosaltres, com a Convergència i Unió, i jo personalment, estem absolutament compromesos en fer-ho. Però això només representa més responsabilitat i més pressió, com també ho representa el fet de que, a l’igual que el mapa de Catalunya, tots els barris d’Olot, sí parlem dels resultats de les últimes eleccions, siguin de color blau, és a dir amb Convergència i Unió com a força més votada. Això sí, pressió i responsabilitat que la gent de CiU acceptem encantats i agraint que recaigui sobre nosaltres.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *