A Convergència i Unió creiem en la participació, és més, volem treballar i realitzar accions per tal d’afavorir-la. Entenem per participació totes aquelles mesures que afavoreixin la nostra comunicació amb els ciutadans per tal de valorar la seva opinió sobre els temes que més afecten la nostra ciutat i per conèixer les possibles solucions que ens volen proposar. A més volem fer públic la nostra voluntat de seguir treballant per millorar aquesta participació ens els propers mesos i anys, època en la que estem segurs de tenir responsabilitats de govern en el nostre ajuntament.

Son diverses les accions que ja venim fent i en tenim preparades d’altres que més endavant anirem detallant, però ara volem fer públic aquest convenciment i presentar dues iniciatives 2.0. Estem convençuts de que Internet, és a dir la Xarxa, és bàsica per facilitar aquesta participació dels ciutadans i ho serà més en el futur. Volem utilitzar tot el seu potencial, ja sigui com a sistema per fer arribar als ciutadans i ciutadanes les nostres idees, les nostres propostes i la nostra opinió sobre els temes que afecten a Olot, a Catalunya o al món en general. Per aquest fi, tenim aquest blog, que fa pocs dies ha canviat de imatge i s’adapta als nous temps facilitant la interconnexió amb xarxes socials com Facebook o Twitter, eines que també fem i farem servir per millorar i estimular la participació.

D’altre banda, endeguem a través de la Xarxa una interpel·lació directa als olotins. Sabeu que fa quatre anys varem recollir l’opinió dels olotins i olotines a través d’una eina que varem anomenar Olotòmetre. Ara l’hem millorat i informatitzat i, a més de difondre-la en paper, l’hem transformat en una enquesta digital, que de moment hem passat a militants i simpatitzants, i que ara volem obrir a tots els ciutadans. La manera de contestar és molt fàcil doncs només cal entrar en http://www.jmcorominas.cat/olotometre.html , enllaç que publicitarem a través de la nostra web, del blog, en el que ja hi ha un accés directe, de les xarxes socials i per tots els mitjans que puguem considerar útils, per tal de recollir l’opinió dels ciutadans en relació a determinats temes que considerem importants en el dia a dia d’Olot i la priorització en relació a un seguit d’obres i infraestructures que la nostra ciutat necessita. Els resultats de tot això ens seran de gran ajuda per anar tancant el programa que presentarem als olotins i olotines de cares a les eleccions municipals del proper mes de maig.

Volem conèixer les opinions dels olotins, volem concretar el nostre programa d’acord a aquestes opinions i estem decidits a donar valor a la participació dels ciutadans en el dia a dia municipal acabant el procés amb la rendició de comptes, és a dir amb el retorn als ciutadans del que hem fet respecte a les seves opinions i prioritats. Com venim dient repetidament, entre tots hem de fer d’Olot la ciutat que tots volem. Per nosaltres no quedarà !

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *