Som molts els que pensàvem que el nostre país necessitava un canvi  i les eleccions de diumenge han posat en evidència que aquesta voluntat era compartida per una gran part de la població catalana. És més, majoritàriament els catalans i catalanes han decidit clarament apostar pel canvi que propugnava Convergència i Unió. Un canvi que s’haurà de gestionar en condicions molt adverses, doncs hi ha signes evidents que la situació econòmica global i la de les nostres institucions és ben delicada per no dir un altre cosa. A més les relacions entre Catalunya i Espanya passen per un moment prou preocupant, agravat per qui ho fa servir com a eina per aconseguir vots. I podríem seguir anomenant amenaçes pel nou govern però estic segur que tots en som prou conscients.

Estic plenament convençut que Convergència i Unió administrarà aquesta responsabilitat amb prudència, però amb ambició. Amb humilitat, però amb fermesa. Amb treball i tenint ben presents els anhels i les necessitats dels set milions i mig de catalans. A més L’Artur Mas ha deixat molt clara la seva voluntat de comptar amb la complicitat de tota la societat, conscient que només amb grans apostes col·lectives ens en podrem sortir.

Ara bé, jo crec que el  canvi no s’acabarà aquí, sinó que continuarà en els ajuntaments. Els olotins i les olotines han demostrat la seva confiança en Convergència i Unió i ara treballaré per tal de que segueixin confiant en nosaltres de cares a les eleccions del proper mes de maig. Sóc conscient que aquest canvi en el govern municipal depèn, abans que res més, de nosaltres. De saber presentar un equip preparat, competent. De saber presentar un programa que il·lusioni de nou els olotins. De comptar amb tothom per fer, entre tots, un Olot millor. Un Olot millor dins una Catalunya millor, liderada per Artur Mas, amb totes les complicitats que això comportarà per la nostra ciutat.

No en dubteu que treballarem amb tot l’esforç i amb la màxima dedicació per aconseguir fer possible a Olot el que a nivell nacional ja és una realitat. Per aquesta gran il·lusió compto amb l’ajuda i la complicitat de tots vosaltres

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *