Dissabte vàrem tenir Consell Nacional de CDC. Un Consell Nacional amb continguts que no varen deixar a ningú indiferent. Hi va haver emoció amb els comiats de persones que han fet molt pel nostre partit. Alegria pels bons resultats electorals, que han portat a molts companys de partit a tasques de govern, amb la responsabilitat de treure el país de la crisi econòmica i institucional en que l’ha deixat el tripartit. Sensibilitat per continuar la feina amb un gran esforç de cares a les eleccions municipals. Compromís i determinació per prendre les decisions necessàries per aquest gran objectiu que és treure Catalunya del sot, acceptant que moltes d’aquestes mesures no seran fàcils de prendre ni còmodes d’explicar. Convenciment de que ens en sortirem, de que som capaços de dissenyar l’estratègia necessària, de que serem eficients en la seva aplicació i confiats en la capacitat del país per créixer i seguir generant riquesa.

En termes absolutament electorals, em va agradar el símil futbolístic de que hem guanyat la primera part però que ens queda una segona part igual de important pel país: les eleccions municipals. Falten poc més de 120 dies pel 22 de maig i aquells que volem treballar en el mon local ens toca sortir a “suar la samarreta”, com diguem els apassionats pel futbol . A Olot, la gent de Convergència i Unió estem a punt. Fa mesos que moltes persones dediquen una part important del seu temps de lleure a preparar aquestes eleccions, a dissenyar una estratègia per fer-nos propers als nostres conciutadans, a analitzar tots i cada un dels aspectes del dia a dia olotí, a buscar i a implicar a molts olotins i olotines en aquest gran objectiu que ens hem proposat i que no és altre que assumir el govern de la ciutat. Govern de la ciutat, no com objectiu en si mateix, sinó com a eina per millorar el present i el futur d’olotins i olotines, per fer un ajuntament més proper i eficient, per tenir un projecte de ciutat sòlit que defineixi l’Olot que volem, per col•laborar amb la resta de institucions i vestir un projecte comarcal que consolidi la Garrotxa com un exemple de convivència entre un Parc Natural i una activitat econòmica, cultural i lúdica de primer ordre.

Estem preparats, il•lusionats i disposats a dedicar-hi tot l’esforç que calgui. Ens els propers dies començarem a desenvolupar un seguit d’activitats que ens portaran fins el 22 de maig. Estic convençut que els olotins i olotines valoraran adequadament la nostra feina.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *