Fa pocs dies vàrem convocar a totes aquelles persones que han representat CiU a l’Ajuntament d’Olot. Ens va semblar que ja era hora de que tota la feina que hem fet i seguim fent de cares a les eleccions municipals del 22 de maig sortís a la llum. És més, volíem que els primers a conèixer amb quin ànim afrontem el repte, com valorem l’Olot actual i quin model de ciutat volem oferir als nostres conciutadans fos la gent de casa, els nostres companys de partit i de coalició.

La reunió fou agradable en l’ambient i profitosa en el contingut. Crec que tots vàrem estar d’acord en que ha arribat l’hora, d’acord amb un sentiment molt estès en la ciutat, de canviar les prioritats i les formes dels que governen la nostra ciutat. Una ciutat que passa dificultats, com moltes altres, però que compta amb molts actius que des del govern municipal serem capaços de posar en joc. Per fer-ho, som un equip de persones preparat, cohesionat, amb ganes de dedicar uns anys de les nostres vides a treballar per Olot.

El proper mes de maig Olot ha de tancar un cicle i un model de ciutat definit en els darrers dotze anys de govern socialista. On hi ha hagut endeutament hi haurà rigor i eficiència, on hi ha hagut desconfiança i intervencionisme, hi haurà entesa i col•laboració, on hi hagut inversions discutibles, hi hauran inversions estratègiques i que aportin valor afegit per la nostra ciutat. Les properes eleccions no seran una tria entre persones, sinó que haurem d’escollir si volem continuar amb l’actual model o volem apostar per una alternativa de govern, de maneres de fer i de prioritats.

Crec que els nostres companys varen connectar amb el missatge que resum la trobada. Olot ens il•lusiona ! Som conscients del que representa governar Olot, tal com molts dels presents han fet, però aquest objectiu ens estimula a seguir treballant amb tot l’esforç i la dedicació que la nostra ciutat mereix.ons no seran una tria entre persones, sinó que haurem d’escollir si volem continuar amb l’actual model o volem apostar per una alternativa de govern, de maneres de fer i de prioritats.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *