Fa pocs dies reflexionàvem amb un grup d’olotins sobre el concepte “marca de ciutat”, és a dir, aquell conjunt de fortaleses i actius que identifiquen una ciutat, que li donen valor en relació a les del seu entorn, que la projecten a la resta del món donant-li una singularitat determinada. Aquest -com he manifestat repetidament- crec que és un dels grans reptes que té Olot avui… De sempre, se’ns havia reconegut com una ciutat d’emprenedors, amb un alt potencial industrial, malgrat les comunicacions. Una ciutat en la qual l’art ocupava un lloc predominant i en què l’elevat nivell de benestar era envejat per altres ciutats del nostre entorn.

Avui, no podem dir el mateix. Hem anat quedant atrapats en una manca d’ambició preocupant, sobre la ciutat és com si hi hagués caigut una gran capa de color gris… Canviar aquesta realitat és un repte fonamental pel futur d’Olot, i la gent de Convergència i Unió estem preparats i disposats a enfrontar-lo i superar-lo. Ens cal marcar unes noves fites i un nou ritme a Olot i podeu estar ben segurs que estem decidits a liderar-ho.

Ens ha tocat estar a l’oposició dotze anys. Particularment, m’han tocat quatre anys de feina molt desagraïda des de l’oposició. Però també he après molt. Conec molt millor la ciutat, he parlat amb milers de ciutadans, hem visitat gairebé totes les entitats i associacions, hem reflexionat en veu alta amb molta gent sobre aspectes claus pel futur d’Olot. Han estat quatre anys que m’han ajudat a entendre que només teixint una gran xarxa de complicitats amb els ciutadans és possible que la ciutat avanci. He après que cal governar des de la humilitat, des de l’eficàcia, des de la prudència… però també des del coratge i l’atreviment. I sempre amb diàleg. Aquests anys m’han servit per enfortir un projecte que, avui, representa la millor opció per garantir el benestar d’olotins i olotines.

Sincerament, estic il•lusionat en el projecte de ciutat que tenim dissenyat. Des d’ahir al vespre soc l’encarregat, per part de Convergència i Unió, de liderar el canvi que, al nostre entendre, l’ajuntament d’Olot necessitat. Compto amb la complicitat i la implicació de molta gent i amb un equip extraordinari. Podeu estar ben segurs que ens en sortirem, que me’n sortiré doncs Olot m’il•lusiona!

 

One Response to Olot m’il·lusiona !

  1. Jordi ha dit:

    Ànims per aquesta recta final futur alcalde!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *