Des de fa uns dies hem començat a fer difusió de les propostes concretes que proposem als olotins de cares al 22 de maig. A partir d’avui les aniré detallant en el meu blog.

El primer aspecte al que vull referir-me fa referència a una de les nostres prioritats: El desenvolupament local i econòmic de la ciutat. Des de CiU es plantegen un seguit de mesures que facilitin retenir i atraure activitats econòmiques. Apostem per incrementar els nivells de competitivitat d’Olot, i en aquest sentit, un dels aspectes que fa menys competitiva la nostra ciutat són les dificultats administratives que existeixen per instal•lar una nova empresa o per realitzar obres de millora o d’ampliació. Entenem que cal posar una catifa vermella a totes les persones que en aquests moments de crisi volen emprendre un negoci. En quest sentit, les mesures que es proposen són:

  • Crearem un Servei d’atenció a l’empresa, dins l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, per tal de simplificar els tràmits administratius per la creació d’empreses i en general per totes aquelles gestions de les empreses i comerços. Simplificarem i reduirem els requisits, simplificarem els procediments, a fi i efecte de reduir costos, desplaçaments i temps.
  • Introduirem un termini limitat de temps en tots els processos administratius, perquè el ciutadà sàpiga en tot moment quant se li donarà una resposta.
  • Davant la denegació de llicències i permisos per a instal•lar o ampliar noves activitats econòmiques, no ens limitarem a dir que “no”. Acompanyarem al ciutadà, juntament amb els tècnics, per trobar una solució i agilitzar d’aquesta manera l’obertura.
  • L’Ajuntament de la ciutat ha de ser el primer en gestionar de forma diligent i eficaç tots els recursos. De la seva bona gestió en depèn una bona part de la riquesa que entre tots contribuïm a generar. Impulsarem reformes per millorar la productivitat del sector públic.
  • Potenciarem l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) per reforçar l’Ajuntament com una administració 2.0, que permeti realitzar tots els tràmits des de casa i de forma fàcil i àgil.
  • En els quatre anys del mandat treballarem per millorar el pagament als proveïdors d’acord amb els terminis que marca la llei.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *