Passat l’equador de la campanya, enfrontem la setmana decisiva amb l’ànim ben alt i la sensació de que la feina que ens vàrem plantejar fer de cares al 22 de maig, s’ha aconseguit. De fet estem executant una estratègia i un cronograma, definit fa uns mesos, que és conseqüència de l’activitat de CiU a Olot durant aquests anys. Visitar barris, reunir-nos amb olotins i olotines, facilitar el diàleg amb tot aquell que vulgui aportar-nos alguna idea o proposta.

Per això, just desprès de les festes de Nadal, vàrem tancar un programa electoral, que hem publicat i distribuït en paper i a través de la xarxa, i que defineix quines són per nosaltres les claus del Canvi en Positiu que la ciutat necessita. Des de fa mesos fem un esforç per visitar empreses d’Olot i de la comarca, doncs estem convençuts que només recolzant a les empreses i als emprenedors trobarem el camí que ens traurà de l’actual situació econòmica. I aquesta feina ens ha set molt profitosa, tant pel coneixement directe que ens ha aportat com per la sensació que ens ha quedat de que a La Garrotxa hi ha un teixit empresarial de gran projecció. Cal que confiem en ells i que sapiguem fer-los costat. L’Olot t’escoltem que veníem fent des del passat estiu s’ha convertit en el porta a porta en els diferents barris d’Olot. Porta a porta que hem combinat amb la instal•lació de la nostra carpa en un punt central del barri i, a partir d’ell, ens hem anat distribuint pels carrers i places parlant i saludant als nostres conciutadans. Molt bona acollida i, en general, la sensació de que som molts els que pensem que el canvi és necessari i està a punt. Evidentment seguim trobant-nos amb entitats i associacions, verdaders responsables de gairebé totes les activitats que donen caràcter a la nostra ciutat. Un gran actiu que sabrem recolzar i acompanyar.

Diumenge dia 22 els ciutadans parlaran i coneixerem quina és la composició del nou consistori pels propers quatre anys. Ja des d’ara dono les gràcies a tots els que ens vulguin recolzar, amb el compromís de que treballarem amb tota la il•lusió per fer realitat les nostres propostes i que, tal com vaig explicar-li al President Mas, mai perdérem de vista l’estrella que ens guia i que no és altre que aconseguir un Olot millor en el que tothom pugui ser feliç.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *