Estem en campanya electoral i fem un munt d’accions per explicar als olotins les nostres propostes que han de servir per millorar Olot. D’aquestes accions voldria presentar-vos les accions 2.0., és a dir aquelles que estem fent a través de la xarxa. Estic convençut que cal apostar clarament per aquest sistema de comunicació com a mitjà per arribar a un tipus de població menys disposada a assistir als actes tradicionals.

Quan plantejàvem les anteriors eleccions, mentre la majoria de partits obviaven la comunicació online, vam apostar per crear el meu blog personal, el qual ja fa més de 5 anys que hi publico articles relacionats amb Olot setmanalment. En aquestes eleccions ja pràcticament tots els candidats s’han adonat de la importància de tenir el seu espai d’opinió a Internet i els convido a que no l’utilitzin com a simple eina electoral i l’abandonin 2 mesos després de les eleccions.

Aquest any presentem com a principal innovació una aplicació per iPhone perquè, tots aquells que vulguin, puguin seguir l’actualitat de la campanya i veure el nostre programa electoral al complet des del seu dispositiu mòbil. Com vam fer fa 5 anys, intentem innovar en els canals de comunicació on-line i estic totalment convençut que aquesta eina, que som pioners el presentar, serà habitual en eleccions futures.

Així a mode de resum, ens podeu trobar a la xarxa a través dels següents canals:

  1. Web de CiU a Olot amb informació del dia a dia de la pre-campanya i campanya i en general de tota lactivitat relacionada amb Convergència i Unió d’Olot
  2. Bloc personal de Josep Maria Corominas. amb un post setmanal des de fa 5 anys a on he intentat reflectir la mevva opinió sobre la realitat olotina i general. Són al voltant de 700 pàgines vistes mensuals i més de 20.000 visites durant gairebé 5 anys.
  3. Pàgina al Facebook de Josep Maria Corominas amb prop de 1.000 amics.
  4. Pàgina al Facebook de CiU a Olot grup de gairebé 2.000 amics.
  5. Grup al Facebook “Volem un canvi a Olot” que compta amb 1.700 adherits.
  6. Aplicació per iPhone “Olot m’il•lusiona”de Josep Maria Corominas amb el programa íntegre en format digital i les principals propostes, opinions i un comptador del temps que falta per fer realitat el canvi a Olot. Podeu obtenir-lo gratuitament entrant a ITunes i posant Mia Corominas en el buscador.
  7. Compte de Twitter de Josep Maria Corominas i de CiU Olot.
  8. Album fotogràfica a Picassa amb fotos de tots els events que organitzem i assistim

Crec que la facilitat d’accés d’aquests mitjans, la bidireccionalitat de molts d’ells i el costum que una part molt important de la població en el seu ús, fan que la seva utilitat sigui molt elevada i espero que per nosaltres també sigui un bon mitja per copsar les reaccions i l’opinió dels nostres conciutadans.

Aprofito per convidar els que encara no ho heu fet, a contestar l’Olotòmetre, una altra proposta que vam llençar fa uns mesos i que ens ha ajudat molt a elaborar el programa electoral.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *