Passats uns dies plens de feina, com varen ser els de final de campanya amb molta activitat de porta a porta, debats i l’emocionant acte del Teatre Principal, i uns dies plens de sensacions fortes, començant per la nit electoral i seguint per tot l’allau de felicitacions i mostres de suport de cares a la tasca que ens espera en el nou consistori, sembla que anem recuperant la normalitat del dia a dia.

Un dia a dia carregat de feina organitzativa, trobades, projectes i decisions que han de marcar la nostra actuació en el proper mandat municipal i, personalment, el meu futur professional i polític dels propers anys. Tot i que falta la constitució del nou ajuntament, amb tota la prudència i sense voler avançar-me als esdeveniments, és un fet que Convergència i Unió, ha guanyat clarament les eleccions municipals a Olot i això ens portarà al govern d’Olot, i a mi a ocupar l’alcaldia de la meva ciutat. Un honor i una responsabilitat que m’il•lusiona i a la que podeu estar ben segurs que, amb tot l’esforç que calgui, sabre correspondre i estar a l’alçada del que la ciutat i els olotins i olotines mereixen.

Són tantes les emocions i els sentiments que m’han envaït durant aquests dies que, ben segur, és impossible plasmar-les en un post però sí que vull deixar constància del meu agraïment a totes aquelles persones que ens varen fer confiança amb el seu vot. També agrair a tots aquells que varen anar a votar, tot i que ho varen fer per altres opcions o als que varen decidir no votar. Sabrem escoltar-los i copsar els seus punts de vista sobre la nostra ciutat. En aquesta línia, tenim gairebé enllestides les trobades amb tots els grups polítics que varen presentar-se a Olot, tinguin o no representació en el consistori que es constituirà el proper dissabte, 11 de juny. A tots el mateix missatge: mà estesa per col•laborar en tot allò que pugui millorar la nostra ciutat. Crec que les sensacions són bones i personalment estic convençut que, entre tots, farem una gran tasca en els propers quatre anys. Per aquest objectiu compto també amb tots vosaltres!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *