Entrem en la setmana del nostre primer ple: El ple del Cartipàs a on detallarem quina és l’organització que volem per l’ajuntament d’Olot. De fet des de fa dies el coneixen la resta de grups municipals i, dijous passat en vàrem fer una presentació a la premsa que feia dies ens ho demanava.
Quatre grans àrees lligades als quatre eixos de la nostra proposta electoral:

Potser cal remarcar la potenciació de l’àrea de Progrés Econòmic amb una regidoria de comerç i turisme i un altre dedicada a l’empresa i l’ocupació. Ara bé la principal característica d’aquesta àrea ha de ser un nou enfocament posant tots els actius de la ciutat en joc per aconseguir millorar la nostra marca com a ciutat sense separar-nos de la Garrotxa sinó sumant-nos a un projecte conjunt de comarca.
També parlar d’aquesta àrea de Serveis i Innovació amb especial rellevància a la idea de que el ciutadà ha de ser el centre de totes les nostres actuacions. Volem fer avançar l’organització municipal cap a criteris d’austeritat, modernitat i eficiència.
Per últim senyalar la nostra voluntat de dedicar-nos a la ciutat dels detalls des de dos àmbits Territori i Medi ambient i Serveis i Innovació.

Un model d’organització que crec que ens permetrà treballar amb eficàcia pels olotins i les olotines. Nosaltres n’estem convençuts !

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *