Desprès de més de dos-cents post avui em toca escriure un dels que em fa més il•lusió. És el primer que escric desprès d’haver estat escollit, pels propers quatre anys, alcalde de la meva ciutat, Olot.

Foto cedida per l'Òscar Cabana

És difícil reflectir en aquest bloc el munt de sentiments i emocions que em varen envair dissabte i que no m’han abandonat des d’aquell moment. Agraïment a les olotines i olotins que han confiat en mi, als meus companys de partit i de candidatura per la feina feta, a la meva família per suport rebut, a … Satisfacció per haver aconseguit un gran objectiu pel que un bon grup de persones hem treballat molt. Responsabilitat per un càrrec que és un honor ostentar però que sobretot comporta saber estar als servei dels ciutadans. I una immensa alegria ! Estic convençut que sabrem governar amb diàleg, buscant el consens i comptant amb el suport d’un mon associatiu que dona caràcter a la nostra ciutat. De fet, en les 48 hores que ben just han passat des de la meva elecció he sentit clarament aquest complicitat, tant positiva, de diverses entitats.

Des de la “Misa Rociera” dels amics de la “Casa Cultural de Andalucia” al dinar de la Penya Blaugrana d’Olot i Comarca, amb més de 800 assistents i les Copes de la Lliga i la “Champions”, o al repartiment de trofeus del Torneig Santi Silvas de tennis en cadira de rodes que organitza la Fundació Tommy Robredo –quin gran ciutadà que tenim a més d’esportista reconegut mundialment- o al dinar d’homenatge a la vellesa que han celebrat a Montolivet, les mostres de suport i de recolzament no poden haver estat més efusives. Sé que serà difícil poder agrair-les tal com mereixerien els olotins però poden estar ben segurs que esmerçaré tot l’esforç i la dedicació que la ciutat mereix, i en això, com diu l’admirat Josep Guardiola, podeu estar segurs que no fallaré. Moltes gràcies a tots !

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *