Passades unes quantes setmanes de la meva incorporació a l’Alcaldia d’Olot, trobo el temps necessari per tornar a iniciar, amb la voluntat de recuperar el ritme anterior, la meva activitat en el bloc.

Han set setmanes intenses, en les que he tingut l’honor de rebre oficialment al President de la Generalitat en el nostre ajuntament, de trobar-me personalment amb diversos responsables de Conselleries i amb altres càrrecs del nostre govern. L’objectiu era posar en marxa immediatament aquells projectes que caracteritzen la nostra proposta que va merèixer la confiança dels olotins i, alhora, trobar solucions a determinats aspectes del nostre consistori que necessitaven una empenta i un altre angle des d’on buscar les solucions. Tal com ens repetim entre els membres de l’equip de govern, tenim mil fronts oberts però estem animats, notem una bona acollida a nivell del Govern de la Generalitat i dels seus representants a les comarques gironines i estem convençuts que en aquests quatre anys tindrem resultats positius en relació a tota la feina que hem iniciat. Ara cal seguir treballant amb il·lusió i sense desànim, comptant amb el suport i l’ajuda de molts olotins i olotines i posant per davant els interessos dels nostres conciutadans.

Crec que convé explicitar el magnífic tracte que m’han dispensat, sense excepcions, totes les persones amb les que m’he relacionat. La figura de l’alcalde és molt valorada i tractada amb un afecte especial pels ciutadans i jo me’n sento molt orgullós i agraït. Podeu estar ben segurs que sabre estar a l’alçada!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *