Entre les festes del Tura i Sant Lluc queden unes setmanes en les que volem concretar algunes de les nostres línies bàsiques d’acció pels propers anys.

Val a dir que la Festa Major ens han deixat un bon regust. Molts olotins i olotínes al carrer, molts visitants plenament integrats en la festa, molts actes amb una altíssima participació i un sentiment generalitzat que el civisme, que havia demanat juntament amb penyes o des de “Olot, ciutat educadora”, ha guanyat protagonisme davant les actituds dels que no respecten la festa. Com equip de govern estem contents i decidits a seguir treballant en mantenir el model tot millorant-lo en allò que sigui possible.

Dit això i passades les festes, el mateix dilluns vàrem tenir al Conseller Pelegrí a la nostra ciutat participant en la Junta Directiva de Innovac, el clúster relacionat amb el sector carni porcí que impulsem des d’Olot, i sopant amb representants del mon de la pagesia i del mon rural de la nostra comarca. Bones sensacions de cares a futures actuacions en un altre de les línies que considerem bàsiques: Impulsar i estar al costat de tots aquells que generen riquesa.
I el proper dimarts farem un acte que també defineix un altre principi bàsic: Rendir comptes. Volem fer públiques les nostres valoracions sobre el moment que viu la nostra ciutat i el seu ajuntament, donar explicacions que ajudin a entendre les nostres decisions i fer públic, desprès de 100 dies en el govern de la nostra ciutat, quins són els objectius que ens agradarien que marquessin la nostra actuació durant aquest mandat municipal. De bon matí ho farem amb els treballadors del nostre consistori i a les vuit del vespre, a la sala de plens, amb tots aquells que ens vulguin acompanyar. Segur que sereu molts!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *