Avui comença la Festa Major d’Olot, la festa en la qual honorem a la nostra Patrona, la Verge del Tura, i uns dies em què Olot es converteix en un gran centre de rauxa i diversió per a tots els públics. Segur que a l’extens programa que hem preparat, tothom podrà trobar més d’un acte que satisfarà les seves preferències.

Volem que la nostra festa sigui un punt d’inflexió en aquest dia a dia tan feixuc que ens toca viure. Desitgem que la festa segueixi essent l’escenari de retrobaments, de passejades pel centre i conversa animada entre amics i coneguts. Ens agrada que la mainada gaudeixi de la Faràndula amb la gegantessa i el gegant al capdavant.

Estic segur que sabrem viure la festa amb el màxim respecte cap als altres, amb civisme i demostrant que per sortir de festa i passar-ho bé, durant els dies del Tura, “com Olot enlloc”.

Benvinguts a la Festa!! Que tots en sapiguem gaudir.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *