Sabeu amb qui vaig compartir roda de premsa dimecres? Doncs amb Fernando Trueba, guanyador d’un Oscar, Chus Lampreave, Aïda Folch i la mítica, pels que ja tenim una edat, Clàudia Cardinale. Són a la Garrotxa per gravar una pel•lícula a Olot, concretament als magnífics paratges de Batet i en una masia de la mateixa zona.

Per la nostra ciutat, les paraules d’en Fernando explicant les maravelles del nostre paisatge, de la nostra gastronomia, explicant la qualitat dels nostres productes naturals, típics de la terra, no tenen preu i ens satisfan enormement però alhora ens esperonen a seguir treballant per fer-ho evident a tot el mon utilitzant tots els mitjans imaginables. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament d’Olot i la seva àrea de promoció de la ciutat, l’IMPC, hem fet un gran esforç per consolidar i fer realitat la filmació d’aquesta pel•lícula a Olot, per aconseguir que aquests artistes, reconeguts mundialment, siguin a la nostra ciutat i que ens ajudin a difondre al mon elements que ens enorgulleixen i ens identifiquen com són la natura, l’entorn a on vivim o la gastronomia, … I la voluntat d’aprofitar totes les oportunitats de recolzar als empresaris i a les empreses que vulguin col•laborar en aquest objectiu.

D’altre banda aquesta setmana també ens ha portat un aniversari important: Fa 100 dies que exercim el govern de la nostra ciutat. Això ens ha donat la oportunitat de complir amb una de les nostres propostes electorals, rendir comptes, explicar que fem, públicament i d’una forma clara i raonada. Per això vàrem fer un acte públic en el saló de plens del nostre ajuntament. Prèviament es va fer la mateixa exposició als treballadors municipals amb la finalitat, també explicitada entre els nostres objectius, de implicar-los en aquest gran projecte que és aconseguir millorar la nostra ciutat i especialment el benestar dels seus habitants. Valorar la situació econòmica local i general, exposar la nostra orientació pel que fa al pressupost, constatar la nostra valoració en relació a les possibilitats de millora de l’organització municipal, detallar públicament algun dels grans projectes que volem fer realitat en aquest mandat varen ser les línies fonamentals de l’exposició. Nosaltres en vàrem quedar satisfets i els comentaris que ens han arribat també són positius. Això motiva per seguir treballant en aquesta línia posant-hi la dedicació i l’esforç que els olotins i olotines mereixen.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *