El dia a dia de l’Alcaldia d’Olot i els múltiples temes que estem treballant m’ha absorbit totalment fins el punt que costa trobar el moment per escriure el meu post setmanal De temes per comentar en tinc molts, però potser el que més em ve de gust explicar i valorar és la feina feta en tots i cada un dels eixos del nostre programa electoral. Preparem un acte de valoració pels primers cent dies de govern en el que volem detallar tota aquesta activitat, però deixeu-me que m’avanci i comenci a comentar alguns dels aspectes.

La nostra prioritat, com molts de vosaltres ja sabeu, és la promoció econòmica i la creació de riquesa a partir del suport als emprenedors i a les iniciatives que el seu entorn es van generant. Hem avançat en la nova plaça mercat, anant a buscar i negociant amb els diferents operadors que hi estan interessats i, ben segur que abans de que s’acabi l’any, tindrem una decisió consensuada i basada amb l’anàlisi de totes les opcions possibles. També treballem en conèixer i valorar les possibles opcions d’obertura d’altres superfícies comercials que ens igualarien en oferta amb altres ciutats del nostre entorn més proper. Tenim diverses possibilitats per la Guardiola i per atraure noves empreses. Dediquem molt d’esforç en solucionar aquells contenciosos que alguns mantenien amb l’administració i que impedien que diverses iniciatives empresarials dormissin esperant temps millor. Tot això ens ha de permetre augmentar la creació de llocs de treball i en conseqüència l’activitat econòmica de molts sectors de la nostra ciutat.

La “ciutat dels detalls” és una filosofia que també va impregnant moltes de les nostres decisions però això serà motiu del següent post que espero penjar abans del de les Festes del Tura que per cert ja tenim aquí!.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *