Durant tot el cap de setmana que acabem de passar s’han celebrat, al centre de la nostra ciutat, un seguit d’actes que conformen la nostra proposta de Fira de Sant Lluc, juntament amb la Fira Ramadera i la Fira del Dibuix que s’han celebrat avui i la Fira Comercial de Denominacions d’Origen que serà bianual i que s’iniciarà el 2012. Sempre hem defensat un ambient festiu per Sant Lluc. Sempre hem explicitat que una fira comercial ha d’incorporar el concepte “negoci” per ser una vertadera fira. Sempre hem deixat clar que una de les prioritats del nostre equip de govern és dinamitzar el centre d’Olot i això ho volem fer portant-hi activitats. Tot això crec que queda ben reflectit en aquest “Sant Lluc” que estem impulsant i definint.

Volíem festa i oci i vàrem tenir el concert dels Manel, amb l’afegitó del retrobament de la ciutat amb “la plaça de toros”, l’espectacle pirotècnic o “les Divines” al teatre. Volíem activitats al centre i des de les puntaires a l’Hospici fins al mercat de l’artesania en el Firal tot el nostre nucli històric va estar bullint d’activitats. Volíem potenciar la tradició i per això, impulsem la Fira Ramaderia i la Fira del Dibuix, el mateix dia de Sant Lluc. Volíem activitat comercial i per això tindrem una fira potent, única a Catalunya, en relació als productes naturals i específics de les diferents Denominacions de Origen que tenim al nostre país. A tot això, hi sumarem les activitats d’entitats molt nostres com l’Associació d’Hostalatge o Cuina Volcànica que seran un perfecte engranatge amb uns actius que ens defineixen i que convé difondre’ls amb la màxima dedicació: la natura, l’entorn i els productes naturals. Jo n’estic satisfet.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *