A Olot estem gaudint d’un bon desembre. No parlo del temps, més propi de la tardor, sinó de diversos esdeveniments ciutadans que, al meu entendre han animat la meva ciutat. Hi vàrem entrar amb el magnífic ressò de l’èxit de les patinadores sots-campiones del mon a Brasília. Un títol que ens enorgulleix però encara estem més satisfets pels comentaris que ens han fet arribar sobre el seu magnífic comportament esportiu però també cívic en un moment de nervis com va ser la suspensió per “goteres” de la competició. Campiones en tot i els olotins i les olotines satisfets de les immillorables representants que passegen el nostre nom pel mon.

Pocs dies més tard, l’inici de les activitats relacionades amb “Olot, temps de Nadal” ha portat molts visitants al centre de la nostra ciutat. Un Objectiu molt preuat per l’Associació de comerciants per l’IMPC i per tot l’equip de govern del nostre ajuntament. Divendres obertura de la il•luminació que adorna les nostres places i carrers, dissabte inauguració de la Mostra de Pessebres i entrada en servei de la pisra de patinatge sobre gel que, conjuntament amb el Club Patinatge Artístic Olot hem instal•lat a la nostra Plaça Major, dimarts Fira de Nadal amb un apartat específic dedicat als pessebres artístics. Molta gent, bona ambient i una sensació que això ens acosta a aquest Olot que volem i pel que tant treballem. Gaudim d’uns dies magnífics amb la família i anem-nos preparant pels dies que envolten pròpiament el Nadal que estic convençut que seguiran portant-nos bones sensacions.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *