Aquesta setmana passada vàrem tenir Ple i en el seu ordre del dia, un punt molt important en el temps que ens toca viure. Des de l’Escorxador de la Garrotxa se’ns planteja la possibilitat d’ampliar notòriament la seva producció. Això pot representar una inversió milionària en euros i un increment de gairebé cent llocs de treball directes en la plantilla d’aquesta empresa.

Hi ha problemes en diferents aspectes però l’Ajuntament es posa al costat de l’empresa per solucionar-los. Els problemes són reptes i la resposta està al nostre abast. Posarem en ús les instal•lacions de l’antiga depuradora -construïda en temps de l’alcalde Malibran-, tramitarem amb la major brevetat possible permisos i papers i farem d’interlocutors amb la resta d’administracions per facilitar la iniciativa empresarial. Crec que a dia d’avui ho tenim a tocar i no deixarem que se’ns escapi.

La ciutat i el país no s’ho poden permetre.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *