Dos actes plens de sentiment per cloure una setmana que, des del punt de vista municipal, ha estat marcada pel ple de dijous. Un ple especial tant pel costat positiu que va significar l’aprovació, sense cap vot en contra, del pla de viabilitat econòmica del projecte per la nova Plaça Mercat que volem construir a la ciutat com pel costat negatiu amb la tensió viscuda en la discussió de la moció que en defensa dels símbols franquistes varen presentar un grup de ciutadans.

Però tornem als actes. Divendres el President Pujol va ser a Olot. El Teatre Principal feia molt goig amb una magnífica assistència per escoltar-lo mentre analitzava amb claredat la història del nostre país, la seva capacitat de ressorgir desprès de les derrotes, la fortalesa de la societat catalana que sempre ha impulsat el creixement econòmic i social que ens ha donat vida, … i el moment decisiu, fins i tot històric, en que ens trobem actualment. Només una resposta, la celebració de l’onze de setembre de 2014 ha de ser diferent i ha de ser la de un país que ha recuperat la seva plena sobirania nacional. Jo estic convençut que així serà.

L’altre acte, organitzat pel Patronat de Estudis Històrics d’Olot i Comarca, ha set l’entrega dels Premis que, en honor a en Jordi Pujiula, distingeixen els millors treballs de recerca en l’àmbit científic i tecnològic realitzats per estudiants dels diversos Instituts de la ciutat d’Olot. En Jordi, un gran olotí, hauria estat orgullós dels treballs presentats i de la magnífica imatge i sentiment que s’ha viscut avui a la sala de plens de l’ajuntament d’Olot.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *