A mida que van passant els dies i que, des del govern municipal, el meu coneixement de la ciutat augmenta, tinc la sensació, com dèiem en la valoració del primer any de govern, que hi ha actius molt importants que ens ofereixen la possibilitat d’impulsar-nos cap endavant amb força. Actius que defineixen Olot, que li donen valor i que ens identifiquen davant el mon.

Fa pocs dies nomenàvem Mossèn Joan Soler com un dels “ambaixadors” d’Olot arreu del mon. Era el primer dels que han de formar el Consell d’Ambaixadors, un grup d’olotins i olotines, residents lluny del nostre país, dels que esperem que ens aportin la seva visió sobre el dia a dia olotí des de la llunyania, sense la pressió de la immediatesa. Alhora els hi demanarem la seva opinió sobre les diferents iniciatives que vagin sorgint de l’ajuntament o del teixit associatiu. Segur que la seva opinió serà valuosa i clarament marcada per la seva estimació a la nostra ciutat i comarca que fa que vulguin sempre el millor per les nostres contrades i els seus habitants.

D’altra banda, fa pocs dies també, vàrem presentar una marca, en forma de logotip, que ena judi a identificar tot el relacionat amb la nostra ciutat. Seguint la línia d’aquell “Olot és natural” que tant d’èxit va assolir, hem escollit aquest 100%t que vol dir moltes coses. Analitzarem amb més calma el significat que voldríem donar-li però d’entrada ja ha aconseguit un gran èxit. Ha aconseguit la complicitat de moltes empreses, entitats, clubs esportius i ciutadans que ens ajudaran gratuïtament a fer-ne difusió a nivell mundial. Amb socis com aquests no podem fallar!

 

One Response to 100 %t

  1. Enric Calzada ha dit:

    Mia, on puc aconseguir el logo 100%t?
    Ho trobo una gran idea, així com la promoció que se’n fa i es farà. El voldria incloure a algun bloc, per d’una forma privada adherir-nos a la difusió. Estic pensant al dels Sopars de Girona que fem 1 cop al mes (pots veure-ho a gironinsabarcelona.wordpress.com) i també a la web del casament de la Bet ( betignacio.wordpress.com ).
    Una abraçada
    Enric

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *