Moltes coses a comentar abans de caure en un agost, tradicionalment mes de vacances en totes les administracions, que aquest any ens obligarà a seguir atentament els esdeveniments polítics i econòmics que, com molt bé diu el President Mas, ens situen en una cruïlla històrica pel nostre país. Però parlem de temes locals que també son prou importants.

Totes les gestions i tràmits previs relatius a la Plaça Mercat estan enllestits. Estem en ple període de presentació d’ofertes a la plica que vàrem aprovar fa pocs dies en un ple extraordinari. Bones “vibracions” per un projecte que ajudarà decididament a millorar el centre de la nostra ciutat.

Tràmits molt enllestits per la renovació de la Fira de Sant Lluc. La desdoblarem, mantenint a l’entorn de la diada del 18 d’octubre i cap de setmana proper tots els actes tradicionals i aquelles activitats en el centre d’Olot que ens ajuden a configurar un ambient festiu i ple de gent pels carrers. Deixem pel segon cap de setmana de novembre la Fira Comercial, batejada amb el nom “ORIGENS”, que tractarà sobre productes naturals, productes amb Denominació d’Origen o amb Indicació Geogràfica Protegida (D.O. i I.G.P.). Volem que sigui una fira de referència a nivell nacional en un àmbit que ens aporta valor com a ciutat i com a comarca. Els aliments naturals i la gastronomia son elements que ens identifiquen i cal potenciar-ho. A més, aportar visitants el mes de novembre és un altre repte que volem ajudar a superar. Vist la professionalitat dels organitzadors crec que tindrem una gran fira de la que espero que tots en puguem gaudir

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *