Dies atapeïts d’activitats importants per la nostra ciutat. Dimecres vàrem tenir el Conseller Felip Puig per celebrar la Junta Local de Seguretat i revisar l’estat de la seguretat ciutadana o del trànsit a Olot. Vàrem signar dos convenis de col•laboració per donar línies útils a fi de millorar la tan necessària col•laboració entre els diferents cossos de la policia. Abans trobada, facilitada per un amic, amb un alt responsable del Banc de Santander. El motiu fou avançar en la consecució d’un dels nostres objectius que, de nou, se’ns està resistint. Volem estudis de nivell universitari a la nostra ciutat. Les circumstàncies no poden ser més contràries, doncs l’ambient, en el mon universitari, es més d’ajustaments que no de creixement. Ara bé, nosaltres no defallirem i busquem el “socis” més adients com poden ser la UVIC, la UdG, la Menéndez Pelayo, ESADE o una entitat bancària que en aquests moments aposta decisivament per l’educació universitària.

Dijous ple municipal amb acords que marcaran el futur de la ciutat, però d’això en parlaríem en un altre post.

Divendres, Assemblea Ordinària INNOVACC. Bon ambient i la sensació de que els associats estan contents de la marxa d’aquesta associació del sector carni porcí. Prop de 60 empreses o institucions treballant per millorar la competitivitat a base de col•laboració i innovació. Per mi, els elements que defineixen l’únic camí per sortir de la crisi. Més de 50 projectes en marxa. Un pla estratègic que deixa clar a on volem anar i un objectiu pel que treballarem amb totes les forces: ser un dels Plans Tractors de l’economia catalana que està definint la Conselleria d’Empresa i Ocupació. El Conseller Mena va ser a Olot, va cloure l’assemblea, va dinar amb nosaltres i ens va esperonar a esforçar-nos per aconseguir-ho. Hi pots comptar Conseller! Ara necessitem la complicitat de tota la societat garrotxina i del teixit empresarial de casa nostra. L’objectiu s’ho val.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *