A punt de començar les Festes del Tura que, com tots sabem, marquen un abans i un després a la nostra ciutat, ens acostem a un cap de setmana ple d’inauguracions, pel que fa a exposicions i activitats culturals, que ens ajudaran a fer més lluïda la nostra festa.

Ahir vàrem presentar l’exposició de figures de gran format de la Rosa Serra, l’artista olotina que té escultures distribuïdes per tot el món. Aquesta exposició és un recull, fet en vinil, d’aquestes grans obres que la Rosa té exposades a les principals capitals del món.

Dissabte presentem l’exposició sobre La guerra del Francès i la seva incidència a la nostra ciutat i al nostre país. Moltes coses van canviar en aquell moment històric, i a més de l’exposició, hi haurà una recreació de la batalla a la zona de Sant Francesc. No us la podeu perdre!

I el dissabte a la tarda, arriba a Olot, l’exposició que sobre Capgrossos, pigues,  berrugues i esparriots hem organitzat conjuntament amb Vic i Figueres. Un personatge emblemàtic de la nostra faràndula que tindrà convidats a Olot els seus companys de les altres ciutats. Una activitat d’alt nivell que mereix una bona concurrència d’olotins a la seva inauguració.

Us hi espero a tots!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *