Fa pocs dies, juntament amb els portaveus de totes les forces polítiques presents en el Ple municipal, vàrem visitar algunes de les infraestructures que s’estan construint i gairebé acabant a Olot. Són moments complicats i convé estar-hi molt a sobre. Són moments en què moltes inversions s’han alentit o ajornat. Son infraestructures que la nostra ciutat i la nostra comarca necessiten. Sembla que els terminis es van complint, que el Govern de la Generalitat pot mantenir els seu compromís i que properament entraran a donar servei a olotins i olotines.

L’Escola del Morrot està gairebé acabada i, després de visitar-la i parlar amb l’empresa, a la qual hem d’agrair l’esforç que ha fet en tot el procés de construcció d’aquesta nova escola, té data per a l’entrada pel servei de neteja i per la brigada municipal, a més del propi personal, per tal de polir els darrers detalls i obrir les seves portes puntualment a l’inici de curs.

L’edifici del nou Parc de Bombers està més endarrerit pel que fa a la construcció però ja es pot veure tota l’estructura externa i la seva configuració darrera el camp de futbol de la U.E. Olot. M’asseguren que entrarà en servei el mes de febrer.

L’Hospital està en fase d’enllestir serveis i acabar instal•lacions. Alhora els carrers perimetrals es troben en fase avançada d’esplanació i l’entrada a urgències i l’aparcament a punt de començar a construir-se. Podem seguir pensant en el 2013 com a l’any de la seva entrada en servei.

No hi ha dubte que amb els temps que corren i amb les previsions que ens arriben, el regust que ens va deixar la visita, fou positiu. Crec que convé valorar i agrair a totes les parts implicades, el suport i el compromís que han mantingut vers la nostra ciutat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *