Dilluns homenatjarem  als esportistes olímpics de la nostra ciutat. De fet Olot s’està acostumant als èxits dels seus esportistes i convé aprofitar aquest bon moment per estar al seu costat, aplaudir-los i reconèixer l’esforç i el sacrifici necessari que han fet per arribar a fites com les de fa pocs dies. A Londres, Jennifer Pareja va aconseguir una medalla olímpica de plata i en Blai Mallarach un sisè lloc. Resultats que ens ha enorgullit a tots. Resultats que només poden aconseguir-se a base de molta voluntat de superació, molt sacrifici en entrenaments i competició i molta decisió per fer realitat els teus somnis. Valors que, acompanyats de les condicions físiques adequades, faciliten la possibilitat d’arribar a aquestes fites. Valors que han adquirit a partir de diverses experiències, però que ben segur la seva família i el seu primer Club de formació hi varen tenir molt a veure.

Es evident que dilluns tota l’atenció ha d’estar en els esportistes. En la Jennifer, per cert “Garrotxina de l’any” des de fa poques setmanes, i en Blai. Però també convé tenir un record pel Club Natació Olot, bressol d’esportistes guanyadors i de ciutadans responsables. Del mateix Club va sortir en Tommy Robredo, esportista reconegut a nivell mundial i organitzador d’un campionat de Tennis en cadira de rodes que dignifica la nostra ciutat. I junt al CNO, la nostra ciutat disposa del Club Patinatge Artístic Olot, multi campió mundial i amb més de dues-centes patinadores en formació com esportistes però alhora com a persones. O la U.E.Olot, amb un gran primer equip, que ben segur aconseguirà grans objectius, però sobretot amb un futbol base que forma ciutadans responsables.

Ara bé, dilluns els protagonistes han de ser en Blai i la Jennifer junt amb alguna sorpresa agradable que s’ha organitzat. La Sala de Plens de l’ajuntament d’Olot serà un marc ideal que ben segur quedarà petit. Olot ha d’estar al costat dels seus esportistes i segur que hi estarà. I això només serà el començament doncs en pocs dies tindrem els Paralímpics amb un altre olotí destacat. Segur que en Xavi Porras ens deixarà molt bé i tornarem a sentir-nos orgullosos dels nostres joves. Magnífica sensació!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *