Sense adonar-nos-en, com aquell qui no vol la cosa, ja han passat més de la meitat de les activitats del les #FdT 2012.

Unes festes lluïdes, amb una gran participació que gairebé va sobrepassar-nos la nit de dissabte a diumenge, sense incidents remarcables i a les que no han fallat cap dels seus elements tradicionals, fins i tot els ruixats de mitja tarda.  La faràndula més alegre que mai amb un gegants elegants i atractius que, al ballar, deixen bocabadats a petit i grans. Concerts, Teatre, exposicions artístiques o a actes religiosos han compartit escenari amb gresca i xerinola, amb festa esbojarrada durant les nits i matinades fent realitat un any més aquesta dualitat entre dia i nit que caracteritza la nostra festa major.

Ens queden molts actes, molta feina per gaudir abans d’anar a tancar els gegants. Però aquest dilluns al matí, amb mercat al Firal i obertura del comerç per re-abastir la casa, ens permet una reflexió de cares al final de festa. Hem de saber compaginar la nostra festa amb la Diada Nacional de Catalunya. La seva celebració fa anys que està integrada en la nostra festa però aquest any hi ha un fet especial. La nostra capital, Barcelona, viurà una concentració en defensa de la plena sobirania del nostre país que farà història. He de confessar que estic emocionat per anar a la capçalera de la manifestació, com alcalde de l’A.M.I., ajudant a portar la pancarta amb el lema CATALUNYA NOU ESTAT D’EUROPA. Serà un gran acte cívic i reivindicatiu al que no puc faltar com tampoc fallaré al final de la Festa Major d’Olot. Molts diuen que no serà possible però la grandesa dels dos actes fan que cap esforç sigui balder.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *