Finalment els olotins i garrotxins vàrem tenir l’estrena cinematogràfica que el Sr. Trueba ens havia promès. El artista y la modelo és una pel•lícula d’èxit des dels seus inicis. “Concha de plata” a Sant Sebastià, s’ha quedat a les portes de competir pels “Òscar” en l’apartat de films de parla no anglesa.

Com sempre el Sr. Trueba i el seu equip varen parlar meravelles de l’acolliment rebut per part dels garrotxins i especialment dels habitants de Batet. Varen tornar a destacar el nostre entorn i les possibilitats de gaudir d’una qualitat de vida impossible en altres contrades. Tot plegat, una excel•lent experiència per la ciutat, que en temps de crisi i problemes, ens va molt bé.

També, just a l’acabar la setmana, hem tingut a Olot, el Seminari que sobre “Empresa i energia” han organitzat conjuntament la FES i la Universitat Menéndez y Pelayo amb la col•laboració de la Fundació Agbar. Està clar que l’energia és un bé escàs, que cal “gastar” amb criteris d’eficiència i sostenibilitat, però que és absolutament indispensable pel dia a dia ciutadà i empresarial. Professors universitaris, responsables d’empreses com REE, Diputats al “Congreso de los Diputados” i fins i tot l’Honorable. Conseller Francesc Xavier Mena van ser a Olot, fet que va garantir unes exposicions i un debat plural i molt interessant.

I per acabar la setmana les patinadores del CPAO varen tornar a donar una alegria als olotins i olotines proclamant-se sots-campiones del mon a Nova Zelanda. A més d’una actuació esportiva extraordinària varen tornar a demostrar una excel•lent formació com a persones, competint al màxim nivell, felicitant al Reus per la seva victòria i demostrant com s’ha de reaccionar davant alguna provocació a la seva arribada a Barcelona.

Esdeveniments com els d’en Trueba, les patinadores o cursos i seminaris com el de la FES són imprescindibles per mantenir una imatge de ciutat activa, compromesa amb l’activitat esportiva, empresarial i cultural i que s’esforça per canviar els dubtes generats pel dia a dia en accions positives que ens acosten a l’Olot que volem.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *