Un s’implica en política amb projectes i il·lusions que personalment justifiquen aquesta decisió. Després el temps i les circumstàncies fan que algunes esdevinguin una realitat i que d’altres desapareguin del dia a dia per quedar descartades o ajornades temporalment. El que no és tan habitual és que sorgeixin objectius que superin àmpliament els projectes i il·lusions que t’has marcat abans de començar. Crec que actualment s’ha donat aquesta circumstància. Treballar per la plena sobirania del teu país és un objectiu que sempre et planteges, que sempre està en el teu imaginari però que rarament permet accions decisives i actuacions contundents per fer-ho realitat. I aquests dies s’estan prenent decisions inequívoques i fen actuacions contundents que ens acosten decisivament a aquest objectiu somniat. I el món municipal, al qual em sento plenament integrat, hi juga un paper important.

 Evidentment el lideratge l’ha exercit, i ho està fent molt bé, el President Mas. La seva valoració com a estadista, que per alguns ja era clara, ha pujat meteòricament en l’opinió de moltes persones que tenen poca implicació en el dia a dia de la política. La seva imatge de líder amb un país al darrera creix dia a dia, empesa per les seves paraules i actuacions. Necessitem sumar  a tots els indecisos, a tots aquells que tenen dubtes, fins i tot als que tenen por a aquest gran projecte que és fer realitat el tema de la manifestació de la passada diada : Catalunya, nou Estat d’Europa. I aquest objectiu es va aconseguint amb totes i cada una de les aparicions públiques del nostre President que, d’una forma didàctica, en un to que no ofèn ningú, però amb una claredat meridiana exposa els arguments que solidifiquen la nostra aspiració.

 Gràcies President! Estem tremendament orgullosos de tu per tot el que estàs fent. Endavant que una gran majoria de catalans està amb tu.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *