Orígens, la Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat, neix com una proposta d’abast nacional, única i referencial, dinàmica i participativa, que ha de servir per posicionar la ciutat i la comarca com a destí gastronòmic i punt de trobada de productors i productes amb distintiu d’origen. Olot esdevé així un escollit aparador de productes agroalimentaris de qualitat, promoguda per l’Ajuntament d’Olot i organitzada per Pep Palau, von Arend & Associats (Fòrum Gastronòmic), on el visitant podrà aprendre de la mà de reconeguts professionals, tastar els millors productes d’una setantena d’expositors i comprar directament al productor.


D’una manera pedagògica, amena i propera a públics de totes les edats, amb aules de cuina, tast i per a nens, la nova proposta d’Olot apareix amb l’objectiu de reunir i exhibir en un mateix espai

(el pavelló Firal) Denominacions d’Origen Protegit (DOP) i Identificacions Geogràfiques Protegides (IGM) del nostre país. En un moment en què el mercat firal català està sobresaturat de propostes, i a més fent-ho d’una manera original i única de diferenciar-nos dins del món local a partir de l’autenticitat del producte de quilòmetre zero, i lligant-ho com ja s’ha anat amb altres propostes firals de la ciutat amb una variada oferta lúdica i gastronòmica complementària, amb l’objectiu de dinamitzar-la amb la complicitat de diferents entitats i associacions locals.
Productor i producte. País i ciutat, plegats compartint taula, en una fira que esperem deliciosa i que desitgem que us agradi. Que vagi de gust!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *