Estava convençut que eren les eleccions de la meva vida. Contagiat pel meu entorn donava per fet que el component sobiranista passaria per sobre dels condicionants derivats de l’exercici del govern en temps de crisi. Com molts, vaig oblidar que el nostre i estimat país és divers i canviant. Que demogràficament, la Garrotxa és molt diferent de l’àrea del Barcelonès o del Baix Llobregat. I les eleccions de diumenge ens han obligat a acceptar que matisos com aquest han resultat decisius.

Ara bé, els comicis els ha guanyat CiU àmpliament. El futur Parlament tindrà una àmplia majoria dels que defensem el dret a decidir del poble català i dels que estem d’acord a realitzar una consulta en relació al model d’Estat que necessita Catalunya.

La seriositat en els plantejaments per fer front a la crisi eren un signe identificatiu del futur govern, doncs CiU aporta aquesta garantia després de dos anys d’haver de prendre decisions valentes per mirar de sortir del sot.

Reconec que a hores d’ara segueixo amb un sentiment de decepció dins meu.

Però, minut a minut, es va imposant el compromís amb el país per anar endavant. Per aixecar la bandera de la independència, però alhora per seguir plantant cara a les dificultats econòmiques del dia a dia.

Volíem la majoria per fer-ho, però els ciutadans han decidit que aquest doble camí l’hem de fer acompanyats. I com sempre, els ciutadans són sobirans i tenen tota la raó.

Sabrem estar a l’alçada!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *