S’acosta el Nadal i amb  ell, una de les activitats més entranyables i esperades per petits i grans: el cagatió. És ben clar que això de rebre regals fa feliç a tothom.

 A Olot, en pocs dies n’hem rebut dos d’espectaculars.

El passat dia 12 vàrem assistir a l’acte inaugural de la gespa artificial que dignifica el camp de futbol de Sant Roc. Moment difícil per fer inversions. Només és possible fer-les si hi ha la complicitat de la iniciativa privada. En aquest cas no només hem tingut la complicitat, sinó que la gent de Sant Roc ha estat al davant del projecte, ha assumit riscos, s’hi ha implicat al màxim, ha treballat de valent i…. avui tots estem orgullosos de com ha quedat un equipament totalment lligat al barri. Construït al costat de la nova Escola, completa una àrea que ens fa créixer com a ciutat i que ens ajuda a la importantíssima tasca de formar els olotins i olotines del demà a més de facilitar la pràctica del futbol. Un gran regal que farem servir durant molts anys.

D’altra banda, fa pocs dies es presentava la programació cultural per al primer semestre del 2013 . Dèiem que volíem una programació que interessés la gran majoria d’olotins i crec que s’ha aconseguit. Sense abandonar les activitats més avantguardistes, destinades a un públic molt concret, podrem gaudir d’un seguit d’obres de teatre, concerts i altres esdeveniments culturals que estic convençut interessaran a una gran majoria de la ciutat. Actes de qualitat per a una ciutat que vol tenir la cultura com a signe d’identitat.

El tió sempre porta bons regals, i a Olot ja ha cagat més i millor esport i cultura.

A totes i a tots, Bones Festes!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *