Dissabte intens a Olot. Al matí, amb actes a la Plaça Mercat, com la presentació de la Revista Milfulls, de la xarxa de Mercats Municipals de Girona i que patrocina la Diputació de Girona i Dipsalut, amb tast de farro i presentació de la Fira que aquest cap de setmana s’organitza a la Vall de Bianya i que es mereix deixar-s’hi caure.

A la tarda, cloenda de la Biennal del Pessebre Català, amb un Saló de Sessions ple d’artistes i artesans d’arreu d’aquest element tan propi i tan nostre, i que entre tots hem de saber recolzar i preservar. Homenatge, d’altra part, més que merescut a Joan Ferrés i Curós, pel seu mestratge i el seu humil exemple, i valoració positiva per part dels representants de la Federació de Pessebristes de Catalunya de la feina ben feta de l’Agrupació de Pessebristes d’Olot i la Garrotxa i de l’Institut de Cultura.

Seguidament, trobada amb la família de Joan Teixidor, poeta olotí de significació nacional. I per encetar els diferents actes commemoratius del centenari del seu naixement, què millor que un exquisit concert de Joan Josep Mayans i Eva Curtó a partir de poemes musicats de la seva obra, que properament recollirà una edició completa.

I per acabar, al vespre, presentació del cartell del Carnaval d’Olot. Ambient de festa i xerinol·la, que es concretarà en la gran rua que animarà el centre d’Olot el proper dissabte 16 de febrer. Rauxa, però també seny!

I tot això en una setmana en què el Ple va aprovar una moció de suport a la Declaració sobiranista del Parlament, amb el vot afirmatiu de 18 dels 21 regidors. Tal com vaig dir, orgullós de representar un Consistori  i una ciutat plenament compromesa en la defensa de la sobirania del nostre país.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *