Dissabte vam gaudir plenament del 24è Carnaval d’Olot. La ciutat va tornar a sortir al carrer, juntament amb molts visitants arribats d’arreu, participant d’una festa que l’any vinent celebrarà els seus 25 anys de presència continuada a la nostra ciutat de la mà del CIT.
De fet, l’objectiu d’omplir de vida els carrers d’Olot, de persones que hi passe-gen, que prenen part en els diferents actes que s’hi celebren, de veure plens els restaurants i el comerç, és una de les línies mestres de l’acció de govern que impulsem des de l’Ajuntament.
I és en aquesta mateixa direcció que fa pocs dies vàrem presentar l’Olotx2, amb enlairament de globus inclòs, que pretén tornar a posar la nostra ciutat com a seu d’una activitat que convoca a tots els ciutadans a “viure-ho el doble”. És a dir, es paga un servei però se’n poden gaudir dos.  Aniràs al restaurant, a l’hotel i fins i tot a la perruqueria,  i tindràs dos serveis al preu d’un.

Volem atreure visitants i difondre una imatge d’Olot lligada a l’atractiu i a la qualitat del que entre tots som capaços d’oferir.
Les noves tecnologies també ens hi ajudaran. El concurs d’Instagramers n’és un exemple, i estic convençut que tornarem a veure els carrers d’Olot plens de gom a gom. Per cert, no desaprofiteu l’oportunitat de veure les nostres contrades amb globus. Vol de Coloms ho posa fàcil i és una experiència que s’ha de viure. La Garrotxa, des del cel, és impressionant.
També vull recomanar-vos la visita a les exposicions del Museu de la Garrotxa, inaugurades divendres i que es poden visitar aquests dies.

Conèixer la història dels Mossos d’Esquadra, la nostra policia, és altament recomanable. Els Mossos són una de les estructures d’Estat que necessitem per ser un nou Estat d’Europa, i convé conèixer la seva història i la seva realitat per valorar la seva existència. I d’altra banda l’exposició inspirada en el cartellisme de Cigarrillos París, d’època modernista, que ens acosta a aquesta realitat olotina de temps passats i a una autèntica joia museística que no es pot passar per alt i a la qual ja des d’ara us convido a visitar. L’oferta és doble. L’atractiu, també.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *