El teixit empresarial de casa nostra és ric, fort i sortosament variat. I és el que, creant riquesa, defensant llocs de treball –entenent l’empresa com el binomi empresari treballadors— i  fent realitat el seu compromís amb la innovació ens traurà de la crisi. Aquest és l’únic camí. Aquesta és la sortida.

Fa pocs dies, va tornar-nos la visita el director general de Telefònica a Catalunya, el Sr. Kim Faura. El directiu de la multinacional va escoltar les necessitats i les demandes de diferents tècnics. Després, les queixes més airades i les peticions més urgents dels empresaris. Necessitem que la fibra òptica arribi sense dificultats a la nostra ciutat i que el servei sigui eficient i al mateix cost que en altres indrets del territori. Va prendre’n bona nota, i es va comprometre a respondre les peticions… i a satisfer les que tècnica  i econòmicament puguin resoldre’s. M’apunto en negreta la necessitat de seguir-hi treballant.

D’altra banda, el proper dia 21 ens visita el nou conseller d’Empresa i Ocupació, Sr. Felip Puig, amb qui visitarem les ampliades instal·lacions de l’Escorxador de la Garrotxa. Una inversió milionària del sector privat en una empresa que creix i que donarà feina a moltes persones. Necessitem empresaris com aquests i estem obligats, com administració, a trobar les fòrmules per facilitar la seva inversió. A Olot ho hem aconseguit i n’estem orgullosos!

Just dos dies abans, haurà començat l’enderroc de l’emblemàtic edifici de Can Gelada, on quedarà ubicada provisionalment la Plaça Mercat. Això permetrà l’obertura de l’illa del Teatre, és a dir connectar el carrer dels Dolors amb el Passeig d’En Blay. Un pas més endavant per concretar el nostre projecte de la Plaça, que ens ajuda en un altre objectiu irrenunciable: revitalitzar comercialment el Firal.

I mentrestant, sense perdre els quefers del dia a dia, dissabte tenim un nou Caminabarris amb el grup municipal de CiU. En aquesta ocasió visitarem el barri de Sant Roc, que amb la nova Escola, el renovat camp de futbol de gespa artificial i l’adequació de nous serveis al Parc Atlètic dels Tossols, pot presumir de tenir tres espais socials, formatius i lúdics exemplars i envejats. El punt de trobada serà el local de l’Associació de Veïns, al c. de Vista Alegre, a les 10 del matí.

Us convido a acompanyar-nos en el recorregut! 

 

One Response to Treballant per la ciutat tot fent costat a les empreses

  1. Xevi ha dit:

    Hola, estaria be que quan feu el caminabarris, complíssiu unes mínimes normes de civisme, com caminar per les aceres i no pel mig del carrer, o utilitzar els passos de vianants i no travessar per qualsevol lloc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *