Tot i la pluja de dissabte, la Fira de l’Embotit tornà a portar molts visitants i olotins el nostre Firal i a bona part del centre de la ciutat. Anem omplint de continguts i consolidant una bona Fira, que comença a fer-se un lloc en el calendari de fires dedicades al sector de l’embotit.

Volem acabar per convertir-nos en un referent en aquesta mena de certàmens. Segur que la gent del País Basc que va venir a exposar els seu formatge d’Idiazábal i que es va quedar sense existències després de vendre-ho tot, ens ajudarà a difondre una manera de fer fira i d’una convocatòria adreçada a productors de qualitat. Ells són el nostre objectiu com a expositors. Anem bé!

I un altre aspecte d’una ciutat que avança en la bona direcció és en l’àmbit de l’ensenyament lligat a la universitat. En el nostre cas, lligat a la universitat i a l’empresa. Dimecres vàrem tenir la primera reunió del Patronat de la Fundació KREAS a Olot, la seva seu.

Aquesta Fundació vol organitzar estudis, en tots els nivells possibles, relacionats amb el sector carni. És una petició de les empreses que coincideix amb els interessos de la Fundació Universitària Balmes i que troben en la Garrotxa l’àmbit ideal per començar a caminar. Farem formació relacionada amb el sector carni i molt lligada a les necessitats de les empreses. Integrarem en el seu funcionament el contracte dual, que facilitarà la participació de molts alumnes, ja que KREAS és una fundació absolutament privada i els seus ensenyaments són privats. Volem que sigui un projecte de país i que pugui arribar a tots els àmbits relacionats amb el sector carni, per això la integració en el Patronat del Gremi de Carnissers, Cansaladers i Xarcuters és una excel·lent notícia. Hem començat a caminar, però crec que ho fem amb pas ferm i amb els objectius molts clars. Millorar la situació econòmica actual passa per la formació. I nosaltres hi apostarem decididament.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *