Acabem de viure un dels caps de setmana més intensos dels darrers anys. La Botiga al carrer sempre havia portat molts visitants a Olot, però aquest any, coincidint amb l’Olotx2, la presència de garrotxins i visitants als carrers del centre de la ciutat ha superat agradablement totes les previsions.

Vàrem dir que per rehabilitar el centre històric calia portar-hi activitat i vida, i la decisió d’organitzar l’Olotx2 anava en aquesta direcció. Crec que sectors com el comerç i la restauració varen viure una bona jornada. Hi havia molta gent passejant, però també comprant, menjant en els restaurants, allotjant-se en establiments d’Olot  i comarca, i parlant-ne bé a la resta del món a través de les xarxes socials (les 850 imatges que van difondre una cinquantena d’instagramers a través de l’etiqueta #instaOlot van ser vistes per uns 163.000 usuaris!). Objectiu assolit i a continuar amb aquesta estratègia.

A més, l’Olotx2 s’acompanyava del lema “Ho gaudiràs el doble”, que incorporava un aspecte al qual donem molta importància: el que fem a Olot i a la Garrotxa és de qualitat. Ens en sentim orgullosos i volem que la gent ho conegui. La persona que en gaudeix ja es converteix en un col·laborador en la nostra feina de fer-ne difusió. El producte, sigui gastronòmic o paisatgístic, es ven sol, sense necessitat de fer-lo conèixer al gran públic. I aquest objectiu també es va assolir.

Només va fer falta que l’Olot guanyés al Cornellà en el duel entre els dos primers de la 3a Divisió de futbol per fer que l’autoestima de molts olotins i garrotxins arribés a un nivell que voldríem mantenir sempre. Vivim temps dificils, però enlloc de queixar-nos o quedar-nos quiets hem de ser actius per generar oportunitats. Com la UE Olot, que malgrat la dificultat del repte es manté amb pas ferm en el camí de continuar somiant.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *