Tot i que el temps no ens va acabar d’acom-panyar massa, la Fira de l’Embotit tornà a omplir els carrers del centre de la nostra ciutat amb activitats que defineixen un actiu bàsic de casa nostra. Una part molt important del sector industrial de la comarca està poc o molt lligat amb el sector carni porcí. I a més, tenim el clúster INNOVACC, que vol promocionar la innovació en aquest sector. L’activitat artesanal en l’elaboració d’embotits i altres activitats relacionades amb el porc són un dels atractius de la nostra Plaça Mercat i de molts dels restaurants que, adherits al col•lectiu Cuina Volcànica, més prestigi i bon nom donen a la ciutat. Des de sempre hem dit que volem un Olot actiu, atractiu i amb molts motius per visitar-lo. Aquest primer trimestre del 2013 hem aconseguit amb escreix aquest objectiu. Doncs, a més de fires i altres celebracions, les entitats olotines ens han regalat activitats tan potents com l’Olot.doc d’aquest mateix cap de setmana, que any rera any augmenta en participació i qualitat de les obres projectades. A més implica escoles i instituts complementant la formació dels nostres joves. A més, el pavelló d’Olot ha acollit la segona fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Artística.

Fins i tot vàrem tenir a Olot barcelonistes ben diversos com Justo Molinero i el Lobo Carrasco, contertulians amb Jordi Moix, Enric Lluch, el periodista Francesc Pernau i el president Miquel Vila, al 3r Memorial Ernest Lluch de la Penya Barcelonista d’Olot i comarca, a qui ja des d’ara felicito pel seu 40è aniversari, o militants i simpatitzants de la CUP, formació política que també va escollir la nostra ciutat per celebrar-hi el seu Congrés Nacional. M’agrada aquest Olot tan viu!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *