Parlar amb el Conseller Mas-Colell sempre és una experiència interessant. I això que les previsions no poden ser més negatives. Però el seu parlar tranquil i el coneixement que denoten totes les seves afirmacions fa valorar la transcendència del que t’explica. La meva conclusió és que la situació és difícil però que estem en les millors mans per trobar-hi solució. Que la decisió està presa i que no es farà un pressupost per imposició sinó que hi ha uns condicionants bàsics que no pensen menystenir. Hi tenim tot el dret i per més que alguns en pensin treure’n profit polític, nosaltres farem el que calgui a favor del país. Ànims, Conseller, que som molts els que valorem la feina que s’està fent.

Divendres vàrem tenir en Jordi Turull a Olot, explicant i objectivitzant la nostra anàlisi del que està passant a Catalunya. Va ser com una continuació del que ens deia el Conseller Mas-Colell, però més directe i concís. Unes dades d’espoli fiscal impres-sionants. Molts milions que s’emporten, i ofec econòmic en tot allò que ha de tornar. La sensació que, sense tanta obligació imposada, seríem capaços de sortir de la crisi sense gaires ajudes exteriors. També, la constatació que a CDC hi ha voluntat de treballar per la regeneració política potenciant la transparència i de donar compte de tot el que s’està fent. Camí que ningú pot defugir.

Per últim, la declaració clara i sense embuts: no farem cap pas enrere en el tema de la sobirania. Volem i tenim dret com a poble a decidir. I a CDC estem disposats a fer-ho possible. Hi estic absolutament d’acord.

Canviant de tema, deixarem els comentaris sobre la UE Olot per al post vinent. No vàrem tenir sort diumenge, ja que l’Europa amb una o dues oportunitats va marcar un gol i l’Olot amb moltes més no va aconseguir fer entrar la pilota a la porteria. Però diumenge a la tarda, festa gran amb el campionat al sarró i la confirmació que allò que costa molt d’aconseguir es valorarà més.

Ànims i endavant!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *