Amb el regust amarg del darrer Ple, que va aportar una tensió que no és bona per a la nostra ciutat, hem viscut uns dies immersos en la tecnologia, la dansa i …. la pluja, fins i tot amb una mica de neu a Santa Magdalena.

Tecnologia representada amb la inaugu-ració de l’Espai Zero, de Wattia.

Una empresa olotina, amb lideratge de joves olotins i garrotxins, de projecció estatal i fins i tot internacional. Una empresa que treballa en un camp tan interessant com l’energia i, especialment en el camp de l’energia sostenible.

Segur que l’èxit que ja els acompanya anirà a més i la comarca es podrà beneficiar dels seus serveis.

Tecnologia també en forma de robòtica amb la celebració del 13è Robolot. Canvi de dates però èxit de participació i de qualitat de les ponències i dels robots presentats a concurs. La col·laboració de la UdG i de la FPdG ha contribuït a consolidar la magnífica tasca que des de l’Institut La Garrotxa fa anys que ens enorgulleix com a ciutat. Valors com la formació, la innovació o la robòtica que ens ajuden a avançar com a societat. Segur que l’any vinent encara serà millor, però vull deixar constància de la meva felicitació a tots els organitzador d’aquest magnífic esdeveniment.

Dansa amb el Sismògraf, que compleix cinc anys. Llàstima que el temps no ens hi hagi acompanyat tant com el programa es mereixia.

Per acabar aquest post, tornem al Ple. Crec que no se li ha donat el valor que mereix a la visita del Síndic de Greuges del nostre país, el Sr. Ribó, i que vingués a Olot, participés en el Ple i ens presentés  el seu informe anual en relació a les queixes dels ciutadans respecte a la nostra ciutat. Només donant veu a la queixa raonada podem avançar en la seva solució. I, si la veu és d’una autoritat tan imparcial com el Síndic, cal prestar-hi atenció. El conveni amb la Sindicatura per facilitar l’accés dels ciutadans a aquesta institució i la possibilitat de què l’informe es presenti públicament en el nostre Ple és un pas més cap a aquesta transparència que necessitem per recuperar la confiança dels ciutadans vers la política.

Per nosaltres no quedarà!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *